TV

De Poorter uw O-Led en Led TV specialist

O-Led & Led TV

In onze SHOWROOM laten wij U kennis maken met de nieuwste technieken op FLAT TV gebied !

O-led Tv technologie van LG, Panasonic en Philips - Samsung Q-LED Tv al of niet met een Curved beeldscherm. HDR met de 4K Ultra HD Premium resolutie - 4K Ultra HD en FULL HD Led Tv's. 
Eenvoudige TV-Integratie in uw thuisnetwerk waarbij een nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open gaat, je vakantie foto's of filmpjes op Tv, films en series bekijken via Netflix. Smart TV apps die internet toepassingen eenvoudig maken voor gebruik op je Tv tot en met "swipe en share" van smartphone of iPhone.

In onze showroom kan u alvorens te kopen al onze toestellen van LG, Panasonic, Philips en Samsung vergelijken zonder dat we u daarbij willen misleiden met prachtige beelden van een blu-ray demo disc. Bij De Poorter kan U werkelijk ervaren hoe uw nieuwe Led TV bij u thuis zal spelen!!!!! Wij tonen U dit met uw vertrouwde TV-zenders via Digital Tv !

Bij ons hoeft U NIET met dozen te sleuren, indien gewenst zorgen onze eigen medewerkers voor de levering en plaatsing, inclusief de aansluiting van uw Telenet of Proximus tv-decoder en internettoegang.

  • LG OLED TV
  • Panasonic TV
  • Philips TV
  • Samsung TV

Geef uw Flat TV het tv-meubel of muursteun die hij verdient !

Wij bieden u dan ook een volledige gamma in Ardeno en Sonorous TV-meubels, Vogels Wall en Thin muurbeugels.
Bij aankoop van een Flat-TV met muurbeugel kunnen wij tevens voorzien in het ophangen van uw toestel. Ook voor professionele toepassingen kan u bij ons terecht

Vogels TV beugels voor tuis en profeesionals

De juiste HDMI kabel

is heel belangrijk, hij brengt het digitale beeld en geluidssignaal immers van punt A naar B. Bij HDMI komt daar ook nog eens de ARC en CEC functie bij, die informatie uitwisselt tussen de aangesloten toestellen. Om al deze data zonder verlies aan digitale informatie, snel en perfect, te vesturen is een degelijke HDMI kabel noodzakelijk. Wij hebben voor u dan ook een ruim aanbod in kwaliteitvolle HDMI kabels van Eagle Cable, Inakustik en SCP. High-End HDMI kabels van Wireworld kunen tevens bij ons besteld worden.

HDMI kabel Inakustik Eagle SCP De Poorter Hemiksem

Uitgebreide Waarborg op TV tot 5 Jaar

Kies voor zekerheid!

U hecht veel waarde aan uw nieuwe TV toestel, en wilt er graag zo lang mogelijk zorgeloos van genieten. Met onze optie uitgebreide waarborg bent u letterlijk op alles voorbereid.

De Belgische wetgeving voorziet een fabrieksgarantie van 2 jaar. U heeft de mogelijkheid om deze garantie te laten verlengen tot 5 jaar, mits betaling van een bescheiden meerprijs.
Het "Security" tarief wordt bepaald in functie van de waarde van het te verzekeren toestel. Alle info over voorwaarden en tarieven in onze zaak.