Soundbars

TV-Soundbar De Poorter ANtwerpen Hemiksem

Soundbars

bieden een goede oplossing om het geluid van uw Led-Tv op te waarderen. Wij bieden u een ruime keuze in soundbars, met of zonder afzonderlijke subwoofer. Met de Soundplate bieden we een variant op de Soundbar, de subwoofer werd mee ingebouwd en je kan er eventueel je tv boven op zetten. Een aantal modellen soundbars maken deel uit van je multiroom audio systeem en beschikken daarbij over de streaming audio mogelijkheid.

Bluesound Puls SoundbarBluesound Pulse Soundbar, de gepaste oplossing voor het geluid van uw Flat-tv. Door zijn bekroonde DirectDigital versterker/dac met 120w vermogen in combinatie met 2x 10cm Bass-woofers, 2x 10cm passieve woofers en 2x 25mm Tweeter is een perfecte geluidskwaliteit gegarandeerd. Dit is tevens de eerste soundbar die online MQA Hi-Res Audio kan streamen. Je kan de Pulse Soundbar ook nog uitbreiden met de Pulse Sub.

Heos BARHeos Bar die exceptionele prestaties levert en het geuid van je Tv of blu-ray speler drastich verbetert. Dit alles in een elegant en slank jasje en te gebruiken als een audio streaming oplossing. De Heos BAR is uitbreidbaar met de draadloze Heos SUB voor een 3.1 opstelling. Met 2 extra Heos luidsprekers kan je zelfs een volwaardige 5.1 set maken.

Heos Cinema Soundbar De Poorter Hemiksem AntwerpenHeos Cinema Soundbar met draadloze subwoofer. Krachtige DSP-audioverwerking met meerkanaals Virtual-Surroundsound. HDMI ARC voor het Tv geluid, HDMI ingang, Optical Digital en analoge ingang, USB en WiFi. De Heos Cinema maakt deel uit van het Heos multiroom systeem en bied u bijkomend internet radio & muziekstreaming.