Service & Contact

De Poorter HiFi Lindelei 185 2620 Hemiksem Selexion Euronics

Openingsuren:

  • dinsdag : 10 - 12 u. / 13.30 - 18 u.
  • woensdag : 10 - 12 u. / 13.30 - 18 u. 
  • donderdag : 10 - 12 u. / 13.30 - 18 u.
  • vrijdag : 10- 12 u. / 13.30 - 18 u.
  • zaterdag : 10 - 17 u.

Locatie

Belangrijke veiligheidsinstructies Heos GoPack

Heos By DenonDenon heeft vrijwillig een wereldwijd vervangingsprogramma opgezet voor bepaalde batterijen van de serie HEOS 1 GoPack, een oplaadbare lithium-ion batterij die als accessoire voor de HEOS 1 draagbare speaker wordt verkocht.

Denon heeft vastgesteld dat de batterij in de GoPack oververhit kan raken, waardoor er brandgevaar kan ontstaan. Dit vervangingsprogramma heeft geen invloed op andere producten van Denon. Als u een HEOS GoPack heeft gekocht, verzoeken wij u HIER te controleren of dit ook uw GoPack betreft. U kunt uw serienummer aan de achterzijde van het product vinden.

Denon wil er met nadruk op wijzen dat ze de consumentenveiligheid zeer serieus neemt en om die reden vrijwillig heeft besloten een vervangingsprogramma voor de batterijen op te zetten om zo ieder mogelijk risico uit te sluiten.

NAD 5 JAAR WAARBORGGRATIS 5 JAAR WAARBORG OP JE NAD TOESTEL ?
Voor de algemene voorwaarden en de registratie van de aankoop van uw NAD toestel kan u gebruik maken van deze weblink.

Selexion Security 5 jaar waarborg

Verlengde waarborg

is mogelijk voor alle toestellen met aan aankoopprijs vanaf € 100,-. U hecht veel waarde aan uw nieuwe Led-Tv, versterker, cd-speler, HomeCinema receiver,.... En u wil er graag zo lang mogeliijk zorgeloos van genieten. Met onze optie uitgebreide waarborg bent u letterlijk op alles voorbereid.
De Belgische wetgeving voorziet een fabrieksgarantie van 2 jaar. U heeft de mogelijkheid deze garantie te verlengen tot 5 jaar, mits betaling van een bescheiden meerprijs. Het Security tarief wordt bepaald in functie van de waarde van het te verzekeren toestel. Alle info over de voorwaarden en tarieven kan u bekomen in onze zaak.

Contacteer ons