Panasonic TV

Panasonic OLED Tv

Panasonic is een van de grootste Japanse elektronica producenten ter wereld en produceert een diversiteit aan Flat Tv's zoals de Panasonic Viera 4K Pro HDR OLED Tv, 4K PRO Studio Master UHD Led TV en de  FHD Led Tv. Al of niet uitgevoerd met Firefox OS voor een nieuwe Panasonic internet apps. ervaring.

Kom snel naar De Poorter in Hemiksem zodat u in onze ruime showroom kan kennis maken met al deze vormen van Panasonic Viera TV, waar wij ze U tonen zoals ze thuis zullen spelen op digital TV van bv. Telenet of Proximus Tv.

Bij De Poorter zal u dan ook alle nodige informatie en advies krijgen over de verschillende Panasonic Tv's op de markt zodat u beslist met het juiste toestel huiswaarts keert. Of beter nog: dat een van onze eigen medewerkers uw gloednieuwe Panasonic TV aan huis komt leveren en plaatsen!

U vind hier een overzicht van de series die wij in onze showroom hebben(*), ander modellen van Panasonic kunnen we steeds voor u bestellen.

Studio Master HCX2

Panasonic Studio Colour HCX2De nieuwe Studio Master HCX2 4K-processor vormt het toppunt van beeldverwerking van Panasonic. Het systeem is gebouwd op kennis over kleuren, zwartniveau en helderheid van de professionele audiovisuele apparatuur.

4K Pro Studio Master UHD

4K Pro Studio Master UHDDe high-end 4K Pro TV's van Panasonic zijn ontworpen om een beeldkwaliteit te leveren die nauw overeenkomt met de oorspronkelijke bedoeling van de filmmaker!

Panasonic DMR-BCT76ECK

Panasonic DMR-BTC76 recorderDe allereerste Bluray-HDD recorder voor de Belgische markt. Verkrijgbaar in onze zaak!

DMR-BCT76ECK

neem nu terug zelf uw favoriete tv-programma's op zonder dat u daarbij een digitale tv-decoder van telenet nodig hebt!
  • 2 HD DVB-C tuners en 2 Ci+-slots voor het Telenet TV kaartje(s)
  • 500GB HDD voor al uw opnames, 2 verschillende zenders tegelijkertijd opnemen mogelijk
  • Eenvoudige programmatie via Tv Gids op de On Screen Display
  • Blu-ray/DVD Recorder, maak een copy van de HDD naar een disc.
  • Smart Networking met Miracast, internet apps, Netflix, TV Anywhere
  • 4K Upscaling van je opnames en Life Tv programma's
  • WiFi en bekabelde LAN aansluiting.

5 Jaar garantie op Uw TV bij De Poorter Hemiksem

Kies voor zekerheid!

U hecht veel waarde aan uw nieuw Panasonic TV toestel, en wilt er graag zo lang mogelijk zorgeloos van genieten. Met onze optie uitgebreide waarborg bent u letterlijk op alles voorbereid.

De Belgische wetgeving voorziet een fabrieksgarantie van 2 jaar. U heeft de mogelijkheid om deze garantie te laten verlengen tot 5 jaar, mits betaling van een bescheiden meerprijs.
Het "Security" tarief wordt bepaald in functie van de waarde van het te verzekeren toestel. Alle info over voorwaarden en tarieven in onze zaak.