ONKYO

Onkyo HiFi en Homecinema

Osaka Denki Onkyo

70 jaar Onkyorichte in 1946 Onkyo op, in 2016 vierde dit merk dan ook zijn 70ste verjaardag.
In 1972 vond Onkyo zijn weg naar België er werden wij, bij De Poorter in Hemiksem, de allereerste ONKYO verdeler. U kan nu dus reeds 45 jaar in onze zaak terecht voor Onkyo producten.

Waar ze ooit begonnen met HiFi Stereo zijn ze nu mede toonaagevend in de Home Cinema AV/Netwerk receivers.

Onkyo Envision Series

Onkyo TX-L20D Envision

een unieke Netwerk STEREO-Receiver waarmee Onkyo een antwoord bied aan de digitale media zonder dat we daarvoor een Home Cinema Receiver dienen aan te kopen. Met zijn 2x 85Watt stuurt hij perfect uw stereo luidsprekerset aan.
Sluit hem aan op internet via WiFi of ethernet en geniet van een groot aantal streaming mogelijkheden zoals Google Cast, Spotify, Tidal, Deezer. Luister gratis naar internet radio met Tunein. Stream draadloos de muziek van je iPod, iPhone of iPad via Airplay of maak gebruik van Bluetooth audio-streaming. Klaar voor de toekomst met DAB+ ontvangst naast de gewone FM.
Uniek in zijn soort bied de TX-L20D 4 HDMI HDCP 2.2 ingangen en een HDMI ARC uitgang naar je Tv toe. Dankzij Fire Connect kan je toestel nog uitbreiden met draadloze luidsprekers in ander kamers. Zeker niet te vergeten is zijn compacte vormgeving waardoor hij in bijna elk trendy meubel past.

Met de Envision Serie brengt Onkyo u een nieuwe moderne lijn die past in elk interieur, voor de liefhebber is er ook een 5.1 Home Cimea versie beschikbaar met de TX-L50.

Onkyo TX-8220

Onkyo TX-8150

Onkyo TX-8250

Onkyo TX-8150

Onkyo C-7030

Onkyo C-7030 CD-Speler

Onkyo DX-C390

Onkyo DXC-390

Volledig producten overzicht

raadpleeg de website van ONKYO - Wij kunnen U alle producten leveren.