Multiroom & Streaming audio

Multiroom Audio De Poorter Antwerpen

Multiroom Audio

We beschikken nog steeds over volledig bekabelde systemen, maar...., draadloos is de trend... Overal muziek in huis... 
Maar wat moet je kiezen? Welke muziekliefhebber droomt niet van een manier om van muziek te genieten overal in en rond het huis, en liefst in elke kamer als het kan, met een druk op de knop te beluisteren? 
Rip je CD's zonder kwaliteitsverlies, zonder computerkennis en beluister ze in gans je huis.

Met de opkomst van draadloze multrioomsystemen die toegankelijk zijn voor iedereen én toch bijzonder veel mogelijkheden bieden, hoeft dit niet langer een droom te blijven. Eénvoudige bediening via een app. op je iPhone/Smartphone, tablet of iPad. Het kan allemaal!

Het kan natuurlijk gebeuren dat je reeds bekabeling hebt voorzien of een bestaand systeem wenst te vervangen of uit te breiden.

Maar wat zijn de mogelijkheden en wat moet je kiezen? Kom eens langs bij De Poorter in Hemiksem en wij zullen u graag verder helpen.

Wij bieden  u een ruim aanbod in multiroom audio streaming van Bluesound, Heos en Samsung.

Beleef Bluesound - Heos - Sonoro in onze winkel!

  • Heos Demostand Winkel
Voor een demonstratie en advies kan u steeds terecht in onze winkel, wij hebben alle producten in demo staan!

Streaming Audio

Multiroom systemen beschikken steeds of streaming Audio. Maar streaming Audio is daarom niet noodzakelijk "Multiroom".

Daarom beschikken wij ook over HiFi Audio Streamers om te plaatsen bij een traditionele audio installatie, of draadloze luidsprekers die werken via WiFi met een Airplay functie.

Zelfs op vakantie kan je streamen... met onze ruime keuze in Bluetooth speakers die werken op netspanning of batterij en die zelfs je smartphone kunnen opladen.

Wij bieden u zelfs de mogelijkheid een bestaand toestel draadloos te connecteren met een Bluetooth speaker of hoofdtelefoon door middel van een losse Bluetooth zender!

Wat moet je tussen al deze mogelijkheden kiezen? Kom eens langs bij De Poorter in Hemiksem en wij zullen u graag verder helpen.