Luidsprekers

De Poorter Hemiksem uw Luidspreker secialist

Een ruime keuze in luidspreker merken!

Wij zijn verdeler van Artsound - Bluesound - Bowers & Wilkins - Cambridge Audio - Dali - Elipson - Heos - Focal - Heos - Kef - Klipsch - Magnat - Monitor Audio - Q Acoustics -  Quad - Sonos

"Bad sound KILLS good music"

een eenvoudige engelse uitspraak om aan te tonen hoe belangrijk de luidsprekers zijn !

Beluister uw favoriete muziek dan ook in de meest optimale omstandigheden, dit start met de juiste luidspreker keuze !
Luidsprekers kan je niet aankopen zonder ze beluisterd te hebben, daarom beschikken wij over 4 uitgebreide luisterruimtes met meer dan 100 luidsprekers in demo. 2 van onze Hi-Fi studio's en de Home Cinema Studio werden uitgerust met een digitaal schakelsyteem dat uniek is in België waardoor een direct vergelijk mogelijk is !

Dankzij ons groot aanbod in demo zal u door te luisteren en te vergelijken zeker de gepaste klankkasten vinden voor Uw Hi-Fi set of Surround Installatie !

Ons aanbod gaat van inbouwluidsprekers, kleine luidsprekers, grote luidsprekers, High-End draadloze luidsprekers tot en met de befaamde Elektrostatische Luidsprekers.

en vergeet zeker ook onze afdeling weersbestendige luidsprekers niet zodat u ook in de tuin, op het terras,...kan verder genieten van uw favoriete muziek!

Soundcare SuperSpikes De Poorter Hemiksem Antwerpen

Soundcare SuperSpikes

zijn geen gewone spikes! Ze zijn getest door een onafhankelijk panel van muziekliefhebbers, audiofielen, muzikanten en technichi met volgende bevindingen als resultaat. "Een ongekende verbetering in het geluidsbeeld en de beste controle op het laag".

De Soundcare SuperSpike onderscheid zich tevens door zijn uniek ontwerp en constructie waarbij het meest voorkomende probleem, beschadeging van oppervlaktes, is geëlimineert. De constructie bestaat uit een spike van zeer hoge kwaliteit, uitgerust met een speciaal ontworpen basis, die samen in een polycarbonaat behuizing zijn geïntegreerd. Dit stelt de gebruiker in staat apparatuur op SuperSpikes te verplaatsen zonder het oppervlak te krassen of te beschadigen.

Soundcare Superspikes zijn bij ons verkrijgbaar voor luidsprekers en audio apparatuur.