LG TV

Life's Good

LG is mee een van de grootste elektronica producenten ter wereld en produceert een diversiteit aan Flat Tv's. Parade paardje is de LG UHD 4K Curved O-led TV, een technologie met een uitzonderlijk hoge kwaliteitsvolle kijkervaring aan een best betaalbare prijs! Daarnaast is er een uitgebreid aanbod in UHD 4K Led Tv en Full HD Led Tv.

Life's Good, daarom werd voor een aantal toestellen samen gewerkt met HarmanKardon zodat ook de geluidservaring van uw LG TV 4K UHD Led TV er een stuk op vooruit gaat!

Kom snel naar De Poorter in Hemiksem zodat u in onze ruime showroom kan kennis maken met al deze vormen van LG TV, waar wij ze U tonen zoals ze thuis zullen spelen op digital TV van bv. Telenet.

Bij De Poorter zal u dan ook alle nodige informatie en advies krijgen over de verschillende LG Tv's op de markt zodat u beslist met het juiste toestel huiswaarts keert. Of beter nog: dat een van onze eigen medewerkers uw gloednieuwe LG TV aan huis komt leveren en plaatsen!

U vind hier een overzicht van de series die wij in onze showroom hebben(*), andere modellen van LG kunnen we steeds voor u bestellen.

 


LG OLED55C9PLA
O-Led Tv
  • Blade Slim Scherm Design
  • 4K Ultra HD Premium 3840x 2160 pixels
  • OLED High Dynamic Range
  • Dolby Vision & HDR10 Pro
  • Perfect Mastering Picture Engine
  • Smart-Tv WebOs WiFi
  • @9v2 intelligent processor
  • Ultra Luminance Pro
Formaten: OLED55C9PLA, OLED65C9PLA, OLED77C9PLA

OLED HDR LG Dankzij de OLED HDR techniek bent u getuige van een perfect zwarte hemel waarin miljoenen sterren schitteren. OLED HDR ondersteunt volledig HDR 10 en Dolby Vision. Voor een helder en haarscherp beeld, waarbij elk detail zichtbaar is, met een hoger contrast en zichtbaar betere kleurweergave.

Ultra HD Premium Oled TV LGNiet alle 4K-tv's zijn hetzelfde. Het ceritifikaat ULTRA HD PREMIUM garandeert de de beeld- en geluidskwaliteit van de televisie voldoet aan de hoogste standaard. Hiermee biedt OLED TV je de perfecte TV om Ultra HD Premiun te kijken.

O-Led Technologie

Oled TV TechnologieOLED, een innovatie van LG , volgt de LED technologie op. OLED-pixels zijn zelfoplichtend, wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan- en uit gaan. Het contrast is ongeëvenaard. En in het hoogste contrast komen de mooiste kleuren tot leven. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van achtergrondverlichting is de LG OLED TV heel slank, nog dunner dan je smartphone. Kom hem ontdekken in onze showroom!

(*) uitgezonderd einde voorraad

5 Jaar Waarborg op LG Tv bij De Poorter Hemiksem Anwerpen

Kies voor zekerheid!

U hecht veel waarde aan uw nieuw LG TV toestel, en wilt er graag zo lang mogelijk zorgeloos van genieten. Met onze optie uitgebreide waarborg bent u letterlijk op alles voorbereid.

De Belgische wetgeving voorziet een fabrieksgarantie van 2 jaar. U heeft de mogelijkheid om deze garantie te laten verlengen tot 5 jaar, mits betaling van een bescheiden meerprijs.
Het "Security" tarief wordt bepaald in functie van de waarde van het te verzekeren toestel. Alle info over voorwaarden en tarieven in onze zaak.