De zaak waar muziek in zit.


Wij zijn nog enkel open op
  AFSPRAAK !

van dinsdag t.e.m. zaterdag

steeds bereikbaar op 
03.887.47.51

AKTIE : ALLE TV-MEUBELS AAN HALVE PRIJS !!!

Bezoek
onze 
'OUTLET'
 pagina's 

Beleef het!

Met passie voor muziek en beeld geeft het De Poorter Team u een demonstratie zodat u binnen uw budget de juiste keuze maakt voor uw HiFi of Homecinema systeem. Speciaal voor U hebben we 4 luisterstudio's ingericht met meer dan 50 paar luidsprekers in demonstratie !

In onze showroom bieden wij met een ruim aanbod in Flat TV's u een beeld van de toekomst, geniet van de nieuwe 4K Ultra HD en binnenkort de 8K standaard met de OLED schermen of Samsung Qled, Curved of vlak.
Bent u op zoek naar een nieuw TV-Meubel, zwevend, trendy, modern,... in diverse kleuren of materialen. Wij verdelen kwaliteitsvolle TV-meubels van "Ardeno Media Furniture " & "Sonorous" waarvan diverse modellen zijn opgesteld in onze showroom!

Goedkoper dan u denktDankzij ons EXELLENT membership kunnen wij u steeds de beste prijzen garanderen, inclusief behoud van de befaamde De Poorter service!
Dagdagelijks worden onze prijzen vergeleken en bij uw aankoop aangepast.

Ultiem kijkplezier


In onze showroom bieden wij met een ruim aanbod in Flat TV's u een beeld van de toekomst, geniet van de nieuwe 4K Ultra HD standaard met onze OLED TV's van LG, Panasonic en Philips of de Samsung QLED UHD Schermen, Curved of vlak. 
Bent u op zoek naar een nieuw TV-Meubel, zwevend, trendy, modern,... in diverse kleuren of materialen. Wij verdelen kwaliteitsvolle TV-meubels van "Ardeno Media Furniture " & "Sonorous" waarvan diverse modellen zijn opgesteld in onze showroom!

Beleef uw muziek als nooit tevoren

Met  passie voor muziek en beeld geeft het De Poorter Team u een demonstratie zodat u binnen uw budget de juiste keuze maakt voor uw HiFi of Homecinema systeem. Speciaal voor U hebben we aan aantal luisterstudio's ingericht met meer dan 100 paar luidsprekers in demonstratie !

5 Jaar Waarborg - 5 Jaar Garantie

Service

Een jarenlange ervaring, producttrainingen en een uitstekende samenwerking tussen De Poorter en de officiële importeurs, staan borg voor een correct advies, daarbij verlenen wij een full-option service op de bij ons aangekochte apparatuur. Tv, Tv-Meubels, Tv ophangen met TV-Muurbeugel, HiFi Set, Homecinema, Multiroom Audio,.... U hoeft zich geen zorgen te maken over de levering en deskundige plaatsing. Indien gewenst zorgen onze eigen medewerkers hier voor. (voorwaarden te bespreken in onze zaak).

U hecht veel waarde aan uw nieuwe toestel, en wilt er graag zo lang mogelijk zorgeloos van genieten. Met onze optie uitgebreide waarborg bent u letterlijk op alles voorbereid. De Belgische wetgeving voorziet een fabrieksgarantie van 2 jaar. U heeft de mogelijkheid om deze garantie te laten verlengen tot 5 jaar, mits betaling van een bescheiden meerprijs. Het "Security" tarief wordt bepaald in functie van de waarde van het te verzekeren toestel. U kan deze uitgebreide waarborg reeds nemen voor alle toestellen met een minimum aankoopprijs van € 100-,

* Alle info over voorwaarden en tarieven in onze zaak.

Ons aanbod

  • Audio Stereo
  • Luidsprekers
  • Home Cinema
  • Flat TV
  • Multiroom Streaming Audio
  • DJ Materiaal