Bluesound

Bluesound Multiroom De Poorter Antwerpen Hemiksem

HiFi never went away. It just never went wireless. Until now.

Eenvoudig bedienbaar met een gratis app. op je smartphone, iPhone, tablet, iPad en zelfs je PC. Toegang tot internet radio, online muziekdiensten, streaming Audio, Bluetooth en diverse extra aansluitingen! Dit op een HiFi niveau! Dat is waar Bluesound Multiroom Audio voor staat!.
Bluesound GEN 2 is volledig vanaf het begin opnieuw ontworpen en is op alle niveaus verbeterd. Door rekening te houden met onze aanwijzingen en met de feedback van de consument heeft Bluesound datgene wat de maatstaf voor high definition draadloze multiroom streaming al was, nog verder kunnen verbeteren.

En alles blijft compatibel met de eerste generatie toestellen zodat bestaande klanten hun Bluesound systeem verder kunnen blijven uitbouwen.

Bluesound What Hifi

Bluesound is een systeem dat gericht is op de allerbeste hifi-kwaliteit met daadwerkelijk echte HiFi prestaties!
Niet verwonderlijk dat ze door HiFi recensenten reeds voor de 2de maal bekroond werden als beste multiroom streaming systeem en de Bluesound NODE2 de EISA AWARD heeft gekregen als beste Network Media Player 2016-2017!

Met MQA brengt Bluesound als eerste draadloze multiroom systeem deze "Magische Studioklank Kwaliteit" tot bij u thuis.
Hierdoor kan je gebruik maken van Online Hi-Resolution streaming diensten zoals die bv door Tidal wordt aangeboden.
Onderstaande producten hebben wij allemaal in demo!

Bluesound Pulse Soundbar

Pulse Soundbar

Pulse Soundbar BluesoundMet de PULSE SOUNDBAR brengt Bluesound u een gepaste oplossing voor het geluid van uw Flat-tv en is ze tevens de eerste soundbar met Hi-Res Audio. Door zijn bekroonde DirectDigital versterker/dac met 120w vermogen in combinatie met 2x 10cm Bass-woofers, 2x 10cm passieve woofers, 2x 5cm mid-woofers en 2x 25mm Tweeter is een perfecte geluidskwaliteit gegarandeerd, zelfs zonder extra subwoofer.

Pulse Sub

de ideale partner voor uw Pulse Soundbar, draadloze integratie in uw Bluesound systeem. Diverse plaatsings mogelijkheden, je kan hem zelfs aan de muur hangen. Uitgebreide instellingsmogelijkheden zoals het volume, cross-over en fase regeling. Bijkomend kan je dankzij de Low/Line level input deze subwoofer gebruiken in eender welke gewone Homecinema setup.

Pulse Sub Bluesound

Pulse Soundbar Multiroom Audio

Uw Soundbar wordt volledig geïntegreerd in uw Bluesound Multiroom audio systeem en beschikt dus over alle mogelijkheden die Bluesound te bieden heeft. WiFi en Gigabit ethernet aansluiting, USB, Bluetooth aptX, Internet radio, online muziekdiensten, netwerk muziekstreaming,....

Pulse Luidsprekers

Bluesound Pulse Speakers De Poorter Hemiksem AntwerpenPulse2I, Pulse Mini & Pulse Flex.
Draadloze HiFi-Luidsprekers van Bluesound waarmee je al je muziek, draadloos naar elke kamer in huis kunt streamen. Inclusief online streaming diensten zoals Spotify, Tidal, Deezer, Tunein,...
Elke Pulse is tevens uitgerust met Bluetooth aptX zodat je vrienden hun muziek ook bij u draadloos kunnen laten spelen.

Bluesound Pulse2 De Poorter Hemiksem AntwerpenBluesound Pulse2I Draadloze Multiroom Luidspreker die met zijn 2x 7cm Full range woofer en 13,5 Bass woofer aangestuurd door de ingebouwde DirectDigital versterker, perfect in staat is een grote kamer van kristalhelder High Definition geluid te voorzien! 35-Bit/844kHz DAC, WiFi, Opitcal digital en Analoge ingang, USB ingang, Bluetooth aptX en Hoofdtelefoon aansluiting. De meest complete draadloze luidspreker op de markt. Verkrijgbaar in witte of zwarte uitvoering.

Bluesound Pulse Mini De Poorter Hemiksem AntwerpenBluesound Pulse Mini Draadloze Multiroom Luidsprekers met 2x 5cm Full range woofer en 10,2cm Bass woofer aangestuurd door de ingebouwde DirectDigtal versterker van 50W per kanaal. Een compact alles-in-een streaming muzieksysteem met verbluffende geluidskwaliteit en veelzijdige connectiviteit. 32-Bit/192kHz DAC, WiFi, Optical digital en Analoge ingang, USB ingang en Bluetooth aptX. Verkrijgbaar in witte en zwarte uitvoering.

Bluesound Pulse Flex De Poorter Hemiksem AntwerpenBluesound Pulse Flex Draadloze multiroom luidspreker die je ook in een vochtige ruimte, zoals je badkamer, kan gebruiken. Met zijn 5 presets op he toestel hoef je niet direct naar je smartphone te zoeken! Met één druk op de knop speelt hij je favoriete muziek af!. Net zoals zijn grote broers beschikt hij over een 32-Bit/192kHz DAC, WiFi, Optical digital en Analoge ingang, USB en Bluetooth aptX. Met een optionele accu ken je hem zelfs tot 8 uur echt volledig draadloos gebruiken....

Bluesound WM100 Muurbeugel

Bluesound WM100De WM100 muurbeugel zorgt ervoor dat je de Bluesound PULSE FLEX luidspreker kan ophangen waar je maar wilt. Hij is beschikbaar in witte en zwarte uitvoering zodat de afwerking exact past bij de kleur van je luidspreker. Verkrijgbaar in onze zaak voor € 79,-/stuk of bestel hem hier in onze webshop: WM100WIT / WM100ZWART

Bluesound BP100 Batterij pack

Bluesound BP100 BatteryPack Pulse FlexMet het BP100 batterijpack wordt uw Pulse Flex volledig mobiel inzetbaar. Luister 6 uur lang naar muziek waar je maar wil dankzij de Bluetooth technologie in combinatie met bv. je smartphone of iPad. En thuis log je terug in via de WiFi. De BP100 is uitgerust met 8 AA heroplaadbare batterijen met een laadcontrole in de app.

Vault 2

Bluesound Vault2 De Poorter Hemiksem Antwerpenmaakt de Bluesound familie uniek in de wereld van de draadloze muzieksystemen. Rip al je cd's in het high definition FLAC formaat, WAV, ruimtebesparende MP3. Koop en download muziek in hoge resolutie bij online diensten als HDtracks.com, highresaudio.com - zonder computer en zonder computer kennis. Pure eenvoud in bediening!

Bluesound Node2 De Poorter Hemiksem AntwerpenBluesound Node 2 sluit je aan bij de Streaming Revolutie! Deze Node 2 is gemaakt om aan te sluiten op een bestaande of nieuwe Hi-Fi set zodat je toegang hebt tot streaming audio en internet radio. Met de 1GHz ARM CORTEX A9 Processor heb je een perfecte decodering van lossless bestanden met een hoge resolutie. De enorme rekenkracht brengt je streaming arvaring naar een nieuw niveau van reactiesnelheid en controle. WiFi, LAN, Optical digital & Analoge ingang, Optical en Coax Digital output, USB ingang en Bluetooth aptX. Verkrijgbaar in wittte en zwarte uitvoering.

Bluesound Powernode 2 De Poorter Hemiksem AntwerpenBluesound Powernode 2 sluit je aan bij de Streaming Revolutie! Deze PowerNode 2 is gemaakt om aan te sluiten op gewone luidsprekers zodat je toegang hebt tot streaming audio en internet radio. Dankzij het HybridDigital versterker ontwerp met 75W vermogen per kanaal kunnen zelfs veeleisende topluidsprekers worden gebruikt. 1GHz ARM Cortex A9 processor,WiFi, LAN, Optical digital & Analoge ingang, Subwoofer output, USB ingang, Bluetooth aptX en hoofdtelefoon aansluiting. Verkrijgbaar in wittte en zwarte uitvoering.

Bluesound Vault 2 De Poorter Hemiksem AntwerpenBluesound Vault 2 Multiroom HiFi Rip-NAS streaming module direct aansluitbaar op elke versterker. Met de ARM DUAL-CORE Cortex A9 processor kan de VAULT 2 nog effectiever multitasken, terwijl de Gigabit ethernetverdbinding de bandbreedte levert die nodig is voor streaming naar meerdere kamers. Rip al je CD's in Flac, Wave e/of MP3 naar de interne 2Tb harde schijf, dit alles zonder computer of computerkennis,PURE EENVOUD in gebruik inclusief alle mogelijkheden die Bluesound te bieden heeft. Met de extra USB aansluiting is het maken van een backup naar een externe HDD kinderspel. Verkrijgbaar in zwarte en witte uitvoering.

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2016-2017

Bluesound NODE 2 EISA AWARD 2016-2107 VIMEO

EISA AWARD 2016-2017

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2016-2017 
De laatste versie van deze veelzijdige netwerkmediaspeler ontvangt niet enkel een strakke behuizing, maar pronkt nu ook met meer ingangen, incluis Ethernet, WiFi, USB, aptX Bluetooth en een gecombineerde optische/3,5-mm aansluiting. De NODE 2 is gemakkelijker te gebruiken, met afspeellijsten die automatisch worden samengesteld. Het reageert ook soepeler dankzij een toename in rekenkracht. Ondersteuning voor onder meer Spotify, Qobuz en Tidal en compatibiliteit met MQA betekenen dat luisteraars genieten van eenvoudig toegang tot streaming in lossless geluidskwaliteit. Best van al, de NODE 2 klinkt dynamisch, driedimensioneel en zacht voor het oor, een prestatie die je niet zou verwachten gegeven zijn bescheiden verschijning.

Waarom kiezen voor Bluesound?

Alpha Audio HiFi Magazine- Jaap Veenstra : 24 mei 2016 Alpha-Audio online HiFi Magazine -
Wie een serieuze multiroom-oplossing zoekt, kan niet voorbij aan Bluesound. het systeem werkt prettig, is zeer stabiel en klinkt uitstekend. Zeker als u naar het prijskaartje kijkt en dan gaat kijken naar een oplossing die écht beter klinkt. De line-up is ook heel compleet, waarbij de Vault 2 een unieke oplossing biedt voor mensen die geen nas willen en gemakkelijk cd’s willen rippen zonder pc.  De volledige Multitest Multiroom Audio leest u hier.

Bluesound Multiroom Audio De Poorter Antwerpen

BluOS 2.0 Controller App 2016

Bluesound App 2 2016De BluOS 2.0 controller App is beschikbaar voor iOS, Android, Windows en Mac OS X.

Bluesound Smartplay

De BluOS 2.0 App voor Android en iOS is ontworpen met een Smart Play-functie die onmiddelijk de muziek laat spelen die je wil horen.