Ardeno Media Furniture

SMART MEUBELS GEMAAKT MET PASSIE...SPECIAAL VOOR U !

WEG MET DIE LELIJKE KABELS EN APPARATEN! ARDENO MEDIA FURNITURE ZORGT ER MET EEN GROOT ASSORTIMENT AAN TV MEUBELS VOOR DAT MOOI WONEN ECHT GENIETEN IS.

Bij Ardeno media furniture vindt u altijd een tv meubel of tv kast die goed in uw woning past. Kies bij Ardeno Khalina uit verschillende standaard modellen van 120 cm, 140 en 160 cm breed en in verschillende kleuren. De Ardeno tv meubels zijn verkrijgbaar vanaf € 995. Daarnaast leveren wij ook Khalina tv meubels breder dan 180 cm, uit 1 stuk! Deze meubels worden enkel op bestelling gemaakt. 

Ardeno Play

De Ardeno Khalina is een strak gesloten veelzijdig multimedia meubel met een standaard diepte van 50cm en verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Je kan het aankopen met wieltjes of pootjes en heeft daarbij een hoogte van 40cm. Maar het is tevens mogelijk dit meubel aan de muur te hangen waarbij het 33cm hoogte heeft. Al je apparaten en kabels zijn onzichtbaar verstopt. Optioneel kan de unieke ARDENO draaibare TV-beugel gemonteerd worden zodat je TV zweeft en kan draaien.
Maatwerk aanpassingen zijn mogelijk

Het Khalina Tv-meubel is voorzien van een glazen krasbestendige en onderhoudsvriendelijke bovenplaat die standaard verkrijgbaar is in grijs, zwart en wit. Optioneel kan u kiezen uit beige, mat gesatineerd zwart en mat wit glas.
U hebt ook de mogelijkheid de te kiezen voor een vlakke bovenplaat in de kleur van het meubel.

Ardeno Play

Ardeno Play Tv-Meubel De Poorter Hemiksem Antwerpenis anders dan standaard en echt smart... Play is 35cm diep, al jouw randapparaten en kabels zijn verborgen. Play kan aan de wand gemonteerd worden, op pootjes of wieltjes staan of geplaatst worden met de Play Soundsokkel zodat je soundbar verstopt is.

Ardeno Play Tv-meubels zijn slechts 35cm diep en hebben een standaard breedte van 160cm of 220cm, ze zijn 25cm hoog opgehangen als wandmeubel, 30cm hoog op pootjes of met wieltjes en 40cm hoog als je gebruik maakt van de soundsokkel. Vooraan heb je een gesloten klep, maar ook een speakerdoek front is mogelijk zodat je luidsprekers onzichtbaar in de kast kunnen geplaatst worden.
Net zoals bij de Khalina is het meubel verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, ook maatwerk behoord tot de mogelijkheden.